اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود
سرخط خبرها

تداوم بارش باران و وزش باد شدید در مشهد | ماندگاری هوای سرد شبانه در خراسان رضوی (۸ آذرماه ١۴٠٢)

  • کد خبر: ۱۹۷۳۷۲
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸
تداوم بارش باران و وزش باد شدید در مشهد | ماندگاری هوای سرد شبانه در خراسان رضوی (۸ آذرماه ١۴٠٢)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ضمن اشاره به اینکه دمای هوای سرد شبانه در سطح استان ماندگار است، گفت: در مشهد در برخی ساعات بارش باران ادامه دارد و وزش باد شدید را خواهیم داشت.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

آیدا فاروقی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: در ادامه فعالیت سامانه بارشی، بارش‌ها در سطح استان به ویژه در شمال شرق تا عصر امروز ادامه دارد و از ساعات شب کاهش ابرناکی را خواهیم داشت.

وی افزود: همچنین برای امروز افزایش سرعت وزش باد در غالب نقاط استان به ویژه نوار شرقی، نواحی جنوبی و برای فردا در نوار شمالی استان پیش‌بینی می‌شود که توأم با گردوخاک خواهد بود. گفتنی است در صبح پنجشنبه کاهش میدان دید افقی و مه‌آلودگی را در نواحی کوهستانی و سردسیر استان خواهیم داشت.

وی تأکید کرد: امروز روند دما کاهشی است و در نواحی سردسیر به کمتر از صفر درجه خواهد رسید. اما از فردا دمای روزانه به تدریج افزایشی خواهد شد، اما هوای سرد شبانه در سطح استان ماندگار است. 

به گفته وی در مشهد در برخی ساعات بارش باران ادامه دارد و وزش باد شدید را خواهیم داشت. امشب مه گرفتگی در این کلانشهر رخ خواهد داد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در ٢۴ ساعت گذشته نوسانات دمایی در مشهد بین ٩ و ٢١ درجه ثبت شده است و امروز دمای هوای این کلانشهر در گرم‌ترین ساعات با ١١ درجه کاهش نسبت به دیروز به ١٠ درجه و در سردترین ساعات با ۴ درجه کاهش به ۵ درجه خواهد رسید. 

طی شبانه روز گذشته، قوچان با ۴ و سرخس با ۲۷ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده اند. بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان سرخس ٨٣ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.

از مجموع ٣١ ایستگاه باران‌سنج ٢٠ ایستگاه بارش باران داشتند. بیشترین بارش از شهرستان تربت جام با ١٠.١ میلیمتر، باخرز ١٠ میلیمتر و سرخس ٨.٣ میلیمتر ثبت شده است.

بیشترین بارش‌ها در مشهد از ایستگاه‌های پنج تن ٨.٢ میلیمتر، هدایت ٨.٣ میلیمتر، شهرک امام علی ٧.٧ میلیمتر و آب و برق ۶.۶ میلیمتر گزارش شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->